Trommeslagervej 20, 4660 Store Heddinge
webmaster.stevnsrideklub@gmail.com

Heste- og humanfysioterapeut Kathrine Dybdahl

Heste- og humanfysioterapeut Kathrine Dybdahl

Dato: 8. oktober.
Tidspunkt: Praktiske øvelser 9-10.
Briks og ridning 10.15-17.00.

Jeg hedder Kathrine Dybdahl og er uddannet heste- og humanfysioterapeut. Jeg inviterer hermed til en eventdag, hvor jeg vil gøre dig klogere på din krop og hvilken indvirkning den har på hesten.

Vi starter dagen med en times praktiske øvelser og lidt teoretisk viden. Her får vi afprøvet hvad det vil sige at være centreret som rytter, hvordan man får en bedre balance på hesten og desuden opnår mere bevægelighed i bækkenet. Derudover prøver vi med små simple øvelser at skabe en større kontakt med vores sæde til hesten.

Det koster 50 kr. for medlemmer at deltage og 60 kr. for ikke medlemmer af Stevns Rideklub.

Efterfølgende har 4 ryttere muligheden for at bliver grundigt undersøgt på briks, få relevante individuelle øvelser og efterfølgende ride, hvor jeg vil have fokus på opstillingen og hvordan jeg kan hjælpe den enkelte rytter. Her vil den praktiske del fra starten af dagen blive koblet på hest og rytter. Der er 4 pladser til rådighed, og det er først til mølle princippet. Det koster 800 kr. at deltage.

Arrangementet foregår på:
Stevns Rideklub
Trommeslagervej 20
4660 St. Heddinge

Dato: 8. oktober
Tidspunkt: Praktiske øvelser 9-10
Briks og ridning 10.15-17.00

Ønsker du at deltage, så kan skal du blot sende pengene via mobilepay til 28 35 55 53 eller bankoverførsel til 6820 0001340996. Husk at skriv dit navn. Sidste tilmelding d. 1. oktober.

For de nysgerrige, så læs mere om mig på min hjemme side www.dybdahl-hestefys.dk og tjek gerne min facebook side ”Kathrine Dybdahl Hestefys”: https://www.facebook.com/

Glæder mig til at se mange nye ansigter.

Læs mere her.

Skriv et svar